testJeg er tilbake, håper jeg

Hei du som leser!

Jeg har sagt veldig ofte at jeg skal komme tilbake, men denne gangen skal jeg ihvertfall prøve å holde meg litt lenger enn jeg vanligvis gjør, men hvis du går på ungdomskolen vet du ganske godt at det er veldig vanskelig å få tid til blogging. Spesielt hvis du har trening i tillegg. 
Men uansett så skal jeg fortelle om hva jeg har gjort idag. Jeg har vært med Iselin og vi har gjort lekser for neste uke, slik at vi slipper det neste uke. GANSKE DEILIG. Så da får jeg mest sannsynlig god tid til blogging, men jeg har litt lekser da......

Akkurat nå sitter jeg her i sengen min og skal akkurat til å spise hjemmelaget pizza! Elsker helg, det betyr sen middag og lenge oppe!!


Joggeklær er digg! 

Nå går jeg ned å spiser, så snakkes vi imorgen! 
-Stine. 

Topp fem blogger

Heihei

I dette innlegget tenkte jeg først og fremt å unnskylde at jeg ikke blogget igår.. var sykt opptatt, spilte kamp langt vekk og ja tiden bare gikk vekk. 

Men som det står i overskriften, så har jeg tenkt å si hvilke blogger som jeg liker best. 

ERICA

ANDREA


TCMN


LEA


VOE


Hvorfor jeg leser de:

Erica: Hun er en jente som bare har fine bilder, og kjempe fint og enkelt design. Hun blogger for det meste om mote og fritiden sin. Hun videoblogger ofte og blogger minst en gang hver dag.
Andrea: Hun er en spesiell jente som blogger mye om hva som skjer rundt henne. Hun deler mye og har en kjæreste som også har blogg. Hun blogger slik at vi bare må lese videre.  
Tcmn: Jeg er nesten sikker på at alle vet hvem hun er... norges beste blogger. Det sier vell litt. Hun er en sprø jente som finner på alt. Hun er også veldig morsom, og ganske skjønn jente, med mye klær. Vi følger henne hver dag og jeg lover deg, du får deg en latter. 
Lea: Leaduvet er en morsom blogg. Hun videoblogger veldig ofte og hun gjør alt for bloggen. Hun har ikke så mange lesere, men en kjempe god blogg og jeg kommer til å følge henne lenge. Hun er også veldig morsom og har veldig mye mote på menyen. 
Voe: Voe har vært norges største blogger, men så sluttet hun, og begynte igjen på denne bloggen. Hun oppdaterer ikke hver dag, men er veldig gøy blogg. Her handler det som vanlig om hverdagen hennes og mote. 

-Stine

 


Jeg er tilbake

Heihei :) 
Nå har jeg tenkt å begynne å blogge igjen. Jeg fikk speilrefleks kamera til jul, så nå blir bildene hundre ganger bedre.


Brunt hår har jeg også fått ;) 

Da snakkes vi. -Stine
 

Om Stine

Heihei! 

Jeg er en jente på 13 år som kommer fra Bergen. Som dere sikkert har skjønt, heter jeg Stine. På fritden driver jeg med fotball, dans og hører mye på musikk. Tar masse bilder, og redigerer i photoshop. Jeg er veldig intressert i foto og ønsker meg speilrefleks til jul (som jeg aldri kommer til å få -.-). 


happy :)

Som alle andre, hater jeg skolen. Men jeg er får bra karakterer og trives med de aller beste jentene <3 Det er det som får meg til å stå opp hver morgen. 


love ♥ det er rundt 10 stykker som gjør at jeg smiler hver dag.

Jeg har verdens herligste familie med fem skjønne gledesspredere! Min tante har en hund som heter Ludvig (gutt). Og min mormor (som bor rett over) har to hunder som heter Tinky og Tuva (jenter). Tinky er "hunde-enke" hehe, hvis dere skjønner. Men Tuva er enda ung og det er også Ludvig. Så de koste seg og fikk en liten valp som heter Molly! Så da var det fire hunder. Og vi har alltid hatt  en katt, som jeg koser med hver kveld. Så da har vi fem skjønne gledesspredere! Men Tinky som er "enke" er ganske ensom, fordi Tuva bare er med Molly og Ludvig, så vi passer Tinky noen ganger for at hun også skal få litt oppmerksomhet. Mormor og tante bor bare ca 30 meter unna, så Tinky er ikke langt hjemmefra for å si det sånn. Tuva og Ludvig er ikke ALLTID med hverandre siden de ikke bor sammen. Luvig bor alene med tante, så mormor har tre hunder: Tinky, Tuva og valpen Molly. Men tante skal kanskje få Molly siden mormor kan ikke ta vare på tre hunder, ehe. 


TINKY - TUVA - MOLLY - LUDVIG
Her ser du skjønningene :) 

Jeg er en veldig livlig og positiv jente. Jeg hater at folk er negativ å sur, når man egentlig bude hvere glad hver dag. Jeg blir lett bilsyk og hater å ta fly som er veldig dumt når jeg skal ta fly. -.- Jeg er ikke fornøyd med kroppen min eller håret mitt. Vurderer å farge det brunt. Jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke trener, hehe. :) 

LURER DU PÅ NOE? 

kontakt meg på stinedancinggirl@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar! 

Blogg under oppussing

Heei!

Holder på å pusse opp bloggen, så kommer ikke til å blogge før det er ferdig! <3 snakkes <3

Skal pusse opp bloggen

Hei! 

Jeg skal pusse opp bloggen og. Få ny header, nytt design osv. Så det er bare å vente, så snakkes vi <3 

s

snakkes :*

Onsdag

Heihei ! 

Idag har jeg bare gjort to lekser med min kjære Iselin hos min kjære farmor og farfar! Vi koste oss der og, nå er det ingen lekser for resten av uka.. deilig :* Farmor lagde vafler og vi var litt på facebook, herlig onsdag uten trening og kamp. :) 

random, hehe gammel sløvt bilde!

hehe, snakkast !

Lekser, lekser og trening og lekser

Heihei ! 

Som du ser på overskriften så er det eeeeeeeeevig med lekser.... -.- og det verste av alt er at vi har mer lekser enn de andre klassene... så jeg bare sier: Peace, we don't need homework! LOL, kjeder meg litt nå, men det var deilig med dusj etter treningen. Holder på med headere, så hvis du vil ha, så bare send bilder til stinedancinggirl@hotmail.com så folks, come on. 

uklart ! 

men whatever, slengte bare inn et oldis bilde. SEYA
snakkes :* 

Ny header og design

Heihei ! 

Har endret litt på bloggen, var ganske lei den forrige headeren. Gikk en tur på youtube og lærte meg å redigere en fin header! Ble ganske fornøyd :) 


random bilde 

Fikk nytt profilbilde også, som jeg ikke er så veldig fornøyd med, men endrer det snart da :) Ville bare ikke ihvertfall ga det forrige ! <3

tar kvelden no, så en tur opp til ida der jeg skal lalle ! :) 

SNAKKES :*

"Babe" is my word!

Heihei :D 

Nå sitter jeg her med mine to bestfriends og vi ser på disney, hehe tegnefilm, digg det <3 Nå er vi på facebook og chatter med Maren <3 vår andre bestevenn <3 vi er fire og kaller oss firkant! hehehe, savner maren :*

Men overskriften sier jo at "babe" er mitt ord, og det er bare fordi jeg skriver det hele tiden på facebook og sånt, jeg sier f.eks heey babe :) hehehhe, har fritids så derfor vet ikke jeg hva jeg skal blogge om, så heheh.


årh, savner brunfargen :'( usminka.. 


ugly me + deilige iselin :


oooooooooog sexye ida ! :D

snakkes :*


 

Bruno mars, jeg elsker deg!

Heihei !

Har akkurat hatt en slitsom dag med maaange bøker å ta med hjem for å ta bokbind på... pju, sliten! Men så koste jo jeg meg med Maren ! Kjempe kos ! 

koste oss med "the lol cam" på facebook! 

Men, dere lurer sikkert på overskriften? Jo, jeg bare er blitt helt forelska i bruno mars! Å, herregud, han er fin! Ikke sant? Og i tilleg til de nyelige utseende, så har han DEN sangstemmen!! 


Hehe, min bakrunn! Skal lage mye bedre altså, men jeg måtte bare lage kjapt ;) 

 

hører på bruno døgnet rundt ! 

- stine mars 

Skole imorgen

Heihei ! 

Skal nyte den siste dagen fra og med NÅ.. siden har nettopp spilt kamp i det iiiiiiskalde været. Hehe. Vet ikke hva jeg skal gjøre, kanskje se en film, få besøk eller et eller annet.meg og min skjønne katt ! :D 

snakkes :*

Stripet håret

Heihei ! 

Har stripet håret mitt enda blondere.. jeg har egentlig veldig lyst å være brunette, men jeg vet ikke om jeg kler det, så prøver å lete etter et program hvor jeg kan se hvordan jeg er med det. Hehe, men så har jeg vært i bursdag idag, kjempe kjekt. 


kjolen så kanskje litt oppblåst ut, men den var bare sånn. 

jaee, vet ikke hva jeg skal i morgen.. får vel finne på noe <3 prøver foressten å laste inn en video, men det tar jo år og dager! ;O velvel, får vel fortsette å prøve.

snakkes :*

Jeg drømte at pusen var i himmelen

Heihei !

Som du ser på overskriften, så drømte jeg at pusen var død! ;O skummelt. Rett etter dette innlegget skal jeg løpe ned og hente pusen opp her. Hehe ;) 


<3 

foresten, så er jeg mye bedre i ryggen, så tror nok det går greit når jeg skal på konserten idag ;) skal stå opp nå og spise og ordne meg, tror jeg må dusje, så, får nok gjøre det!

 

snakkes :*


SMERTE

Hei . 

Kommer ikke til å blogge idag, så dette er bare et kjapt innlegg. Har fryktelig vondt nederst, helt til venstre i ryggen. Au, gjør helt sykt vondt, og jeg som skal på rihanna konsert! ;'( 

-ctiine

Isadora-konkurranse

Meld deg på du også!
Du kan vinne en maskara fra Isadora. 200 blir delt ut. 

 

isadorasample

Snart Rihanna-konsert

Heihei ! 

Kom bare plutselig på at det snart er rihanna-konsert og jeg kjedet meg, så det skader vel ikke å blogge om det?! <3 Jeg ELSKER rihanna og det har jeg gjort siden hun slapp ut sangen "Russion Rolette" eller hva nå den heter. 


happy face! 

hehe, er litt trøtt så god kveld! 

snakkes :*


Søndag er en slappe-av dag

Heeey 

Overskriften sier vel alt ! Har bare slappet av og chillet med gårsdagens snop.. heheh. Har akkurat vært i middagsbesøk med familien, og vært på en tur med hundene til mormor. 


Her er en av de skjønne gullungene.hehe, tatt med "the lol cam" på facebook :) 

Resten av den kjedelige dagen skal jeg vel bare chille, hvis ikke noen av vennene mine ringer, avslar aldri når skjønningene mine ringer! :-) 

snakkes :*


Tetis er gøy

Oh mama,mama,mama! I just shot a man down.... 

Heii ! 

Har kjedet meg veeeldig for tiden, og da spiller jeg tetris! Det er jo kjempe gøy ... <3 Hehe, er faktisk i rank 34, så jeg er veldig hektet. Tehe. <3 i <3 tetris :-) 

snakkes :*

The day

Heeei 

Idag har jeg vært i byen med venninne mine! Vi koste oss kjempe mye. Nå skal jeg snart vaske bade, som er kjedelig.. well, sombody have to do it . snakkes :*

Teltur

Heihei !

Idag har jeg vært på teltur med fire jenter. Vi lå på trampolinen, og det var veldig trangt. Nå er jeg og venninnen min Maren gått inn for å spise frokost. *GJESP* er kjempe trøtt. PUSEN MIIN. hadde ikke bilder fra telturen, sorry .. <3

snakkes :*

Skjorte

Heii ! 

Har kjøpt meg skjorte for noen dager siden. Den kostet 150 ,- og er fra BikBok til de som lurer! 

dårligwebcamera.com -.-

seya

If you never dare, you never know how it felt

Heeei bloggen :*

Igår var jeg i byen med Iselin, vi skulle møte noen vi var på danseskole med. Det var kjempe koselig! Først gikk vi å shoppet litt, alle sammen kjøpte noe på BikBok. Litt senere etter det så gikk vi å spise på Dolly Dimpels, hehe, spiste et stykke ...pusen min! 

ja, det var ihvertfall en kjempe fin dag ! Litt senere skal jeg få besøk av Maren <3 

hadebra :*

vært på tur

Hello !

Nå har jeg akkurat vært på tur med en venninne. På turen hadde vi med oss tinky og tuva, som er to hunder som tilhører mormoren min. ;) Det var veldig koselig! Akkurat nå så sitter jeg og venter på at Julie skal bli ferdig i dusjen, så turer jeg opp til henne.yoo 

hehe.. ja uansett så skal jeg ordne det stygge, fette, blonde håret mitt -.- hater deeet! skulle ønske jeg kunne ha tykt og brunt hår.. men får jeg lov?! NEI. Skipt. 

snakkaaaas <3

 

Heia Brann

Heeei <3

Idag har jeg vært på Brann-kamp, det ble uavgjort. De ligger nå på tredje plass ;) Akkurat nå driver jeg med facebook og henger opp klær som er døds kjedelig! Menne, skal bare chille resten av kvelden med chat på face. just 2 picturesss <3 

haade!


sorry

Hei :) 

har ikke blogget på veldig lenge, så sorry! :)
ville bare minne dere på innlegget under !


random 

snakkes !

Takk for spørsmål, video kommer snart

Heii <3

tusen takk for spørsmål, videon til spørsmålsrunden kommer snart. har allerede laget den, men har tenkt å prøve å redigere og litt sånn.. den varte i over 15 minutter! :O haha.. men du får se så mye du orker. 

Uansett så imorges FØR jeg gikk å badet, som faktisk var veldig kaldt, så var det et pigsvin utenfor.

haha, vet ikke hvorfor det ble stor skrift! ^^


så skjønt !Ha en fortsatt fin kveld! 

skal gå å bade

heyhey! 

nå venter jeg på bestevenninna mi som skal komme også skal vi møte to andre som vi skal gå å bade med, blir deilig i kaldeværet -.- vi håper på bedre vær, SKAL uti! 

heh.. <3sitter i bikini! 

hehe, snakkes! kommer mest sannsynlig til å svare på spørsmålsrunden idag, tusen takk for alle spørsmålene!! :D

Kom med flere spørsmål

Heiheii :)

Jeg trenger flere spørsmål. gjerne 20 til eller noe så blir det sikkert en video på 5 minutter.

Akkurat nå sitter jeg her med Frida, en venninne av meg.Hun er en ond djevel og jeg er som vanlig den SNILLE engelen!

Ja, nå skal vi snart få besøk av en som heter emma og da skal vi kose oss med is! Sandwich by the way. :-)

Q: Hva har du gjort i dag da?

Spørsmålsrunde

hellu 

skal ha en spørsmålsrunde her på bloggen og jeg skal prøve å svare med video. :) Bare å spørre om hva du lurer på om meg så skal jeg prøve å gå lagd den denne uken ;) 

god natt !

Hjemme fra kino

Hellu <3

Nå har jeg akkurat komt hjem fra kinoen, som forresten var DRIT kjedelig. Den het

Midnight in Paris

Midnight in paris

Anbefaler IKKE til de som ikke liker historie. Liker du historie fra 200- tallet eller noe sånt, så anbefaler jeg. Men jeg tror nok ikke det er så mange som er intressert i det, og den handlet faktisk om forfattere også, det var det, det handlet mest om.

Outfitten har jeg glemt å ta bilde av men her er to bilder av capsen min, som jeg digger. New York <3


angry bird ! 

Hehe, nå skal jeg spise rester fra taco og chille resten av kvelden <3

blogges.. 


 

Ignorer de 4 innleggene under

Heihei! 

De 4 innleggene under er det bare til å ignorere. Det har jeg bare publisert for å få dem inn på "knappene" mine der det står "om meg", "outfits" osv :) 

Hehe. Akkurat nå sitter jeg med en venninne i sengen, vi skal akkurat til å gå ut. Men det kommer en outfits senere! <3  Det var bare det jeg ville si :-Dloveu <3

 

Linker

Her skal jeg legge ut noen linker! 

BLOGGER

Tcmn

Tuvaw

AndreaBadendyck

Victoria (venninne) 

Maren (venninne) 

Malin (venninne

HeidiAlexandra -hun er utrolig morsom! haha, hun er en vanlig tenåringsjente og hun tror hun er en barbie! LOL.

NETTSIDER

Gosupermodel - nettside for de som liker å snakke med andre jenter og som liker mote. Anbefales for folk under 12 år. Eller jeg syntes ihvertfall at det er grensen ;) 

Spill -SPILL så mye du orker! 

agame - spill her også!

Hehehehhee, kos deg med linkene! <3

Outfits

Det kommer senere

Video

Det kommer senere

Om meg

Jeg er en jente på 13 år som digger å blogge. Derfor har jeg blogg,ehe. Jeg digger også å spille fotball, skal kanskje bli fast høyre back. Jeg liker også veldig godt å danse, jeg går på jazz dans og hvert år er vi på noe som heter GymFest i Vest. Vi vinner som oftest den konkurransen ;) Dette er noe en venninne av meg har laget til meg. SÅ SØTT :*

Nå når vi er innpå venner så må jeg si at uten venner, hadde ikke jeg overlevd! De betyr alt for meg <3 Og jeg er nesten sikker på at hvis du som leser dette har sikkert en bestevenn, eller mange gode venner. Hva skulle man gjort uten en å hatt latterkrampe med, baksnakket med, eller diskutert gutter med?? Don't ask me! Couse I would't survived. Ja, nok om det.

Jeg trives ganske godt på skolen, er ganske fornød med klassen jeg kom i på ungdomskolen. Kom HELDIGVIS med besteveninna mi, ISELIN.


That's my babe! 

Her er noen fakta om meg. 

* Digger å spise isbiter. Ja, jeg spiser de.                                                                                                                                    

* Blir ikke ofte forelsket. Må alltids være noe spesielt med han. 

* Favoritt drikke: Champanje. Favoritt mat: Taco & tortilla chips! :3

* Kan ikke gå uten maskara på skolen. Jeg ser rett og slett dø ut. 

* Jeg kjøper mest topper på BikBok og bukser overalt. 

* Jeg leser www.tcmn.blogg.no og www.andreabadendyck.blogg.no 

* Hater fisk.

* Spiller utrolig masse tetris på facebook. 

* Forelska i Bruno Mars, you're eyes, you're eyes, make the stars look like they're not shining! <3

* Vil farge håret brunt, men har ikke anelse om jeg kler det. 

* Har hatt hull i ørene, men de grodde igjen ;(

* Har hatt streng, nå bruker jeg en slags plate. 

* Rihanna konsert, here I come!

Ja, det var vel jeg hadde tenkt å publisere til dere <3 :****Back 2 work..

Hei!

For det 1. SOMMERFERIEEEEE!!! 

For det 2. Startet å blogge igjen ;) 

Jeg har startet å blogge igjen hvis jeg gidd. Skal no gi det en sjanse å blogge men driver med så mye annet nå for tiden. Det har ikke skjedd så mye i det siste utenom at jeg nå går på danseskole og jeg har fått av strengen. 
Akkurat nå så skal jeg i besøk til min kjære Maren og min kjære Ida. <3 Ready for party!

Det var alt <3

Kiskiss. :*

Overnatting

Heihei <3

Idag så er jeg på overnatting hos min bestevenninne Iselin, kjempe kos. Vi har sett en kjempe morsom film og spist mye snop. Nå skal vi bare blogge litt så skal vi snakke litt før vi sovner.
Før idag har jeg vært på piknik med Julie og Marthe, noen snille jenter. Vi spiste mye og lo veldig mye. Har ikke sovet så mye det siste døgnet så er kjempe trøtt.. *gjesp*Gammelt tullebilde av oss 2 <3 :-*

Lovelove ♥

Om 1 uke er strengen fjernet

Heii <3 Idag så er det AKKURAT en uke til jeg får av strengen, gleder meg her får du noen bilder av meg med streng;

Er en stund siden disse bildene ble tatt ;) 

Gleder meg sykt til at strengen skal bli fjernet. Dagen idag har vært kjempe herliig :* Har solt meg på en kai med venninnen min Julie. Vi hadde catwalk og koste oss med chips og brus. Fikk desverre ikke inn bildene nå. Vi hadde det litt gøy med å drepe brennmaneter, hah, det var jo ca 10 stykker der.. ja vi er rare. -.- Nå skal jeg sove hos kusinen min, blir kos <3 snakkes! 

LOVE LOVE ♥

 

 

Mine bilder til MissIsV

Heiiheiii <3 

www.MissIsV.blogg.no skal ha en konkurranse om det fineste bilde og jeg skal delta så her er mine bilder til konkurransen! (Bildene må være tatt selv) ♥♥

--

Besøk gjerne bloggen, hun blogger hver dag! :-D

Her er det du kan vinne:
En Ipod! 

LOVELOVE

Torsdag

Heihei ! <3

Idag har jeg selgt lodd med Victoria utenfor bensinstasjonen :) 

Det regnet kjempe mye ute og jeg hater å selge lodd.. mendet bare må gjøres! Nå er vi ferdig men jeg har ca en halv bok igjen å selge, men det gjør ikke så mye da ;) Victoria ^^ er hjemme hos meg nå og hun krøller håret mitt! :) dere skal få et før og etter bilde senere på bloggen. Senere skal vi ta en neglelakk og øyenskygge på oss så skal vi ta noen modellbilder, heh! Kommer senere, ha en fortsatt fin torsdagskveld! <3

LOVE LOVE 

Kjapt innlegg

Heii, dette blir et kort innlegg for jeg må kjappe meg til skolen, er allerede sent ute... <3

Skal kanskje ha en konkurranse der du kan vinne noe litt hemmelig.. men VIL DERE HA? post en kommentar så blir jeg glad :-D :-D <3 

Hehe, love u <3 takk for at du leser bloggen min :*krølle, krølle, KRØLLETANG <3 

Tilbake, håper jeg...

Heiii <3

Jeg er tilbake med bloggingen min! Idag så har jeg vært med Victoria, og akkurat nå sitter hun å krøller håret mitt. Hehe, kjempe kos! Men jeg kommer til å bli litt opptat med trening, og slikt, men skal prøve å blogge så ofte jeg kan, og dere vet at det alltid er kos med kommentarer, så MAKE ME HAPPY <3Her er et bilde av meg med en krøllet side ;o <3 

snakkes ! 

Mine dyr til konkurranse på www.eog.blogg.no

Heiii :-D
Skal bare ha et lite innlegg med to bilder av dyrene mine<3


Her er min søte og supertrøtte katt :-) <3

Her er pusen min som koser seg med knerten <3

Det var det, hade! <3fin lørdag

hello <3

Idag har jeg hatt en veldig fin lørdag<3 i morges så våknet jeg også så jeg at det lå litt snop fra fredagen, f.eks en evighetskule, så der satt jeg med bestevenninna mi som hadde sovet hos meg og gomlet på en evighetskule som faktisk aldri tok slutt ;) Hehee. <3 så gikk vi på senteret og kikket litt rundt. Så måtte vi hjem for å øve og lage en dans til fredag, for da skal vi i finale på talentkonkurranse!! :-D vi danset ! <3 Men nå bare sitter jeg her og blogger, er på facebook og ser på god kveld norge ;-)


Vet at det er et SNÅLT bilde, men hehee.. <3


-.-

snakkes <3

Velkommen
Mitt navn er Stine og på denne bloggen får du lese om alt fra venner og familie til sko og hår! Håper du liker det du leser! ;-)

Kategorier


 • Blogg
 • Fritid
 • Hot or Not
 • Hverdag
 • Ikke bra.
 • Inspirasjon
 • Konkurranser
 • Make up/Skjønnhet/Hud
 • Min dag!
 • Min mening
 • Mine kjøp
 • Mote
 • Om meg
 • Outfits!
 • Ukens
 • Videoblogg • Arkiv


 • September 2013
 • Oktober 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • Lenker


 • blogg.no
 • Få din egen blogg! • Design


  Designet er laget av Loves Pictures.
  hits