Starten på en ny skoleuke

Heeei lesere! 

Idag er det da Mandag igjen. Jaja, godt å bli ferdig da! Nå skal jeg prøve å få gjort noen mattelekser og så skal jeg på trening. Vet det kanskje ikke høres ut som det, men trening på mandager er faktisk kjempe deilig. Da får du på en måte "fri" og du kommer hjem med en herlig følelse. Senere skal jeg lage meg en smoothie og prøve å få lagt meg tidlig, er helt utslitt.
Og foresten min nye iPhone 4s kom idag!! KJEMPE FORNØYD, aaah, skal bli deilig å ikke være den eneste med android.

Hahah, tullebilde! 

Nå fortsetter jeg med leksene, så snakkes vi imorgen! :D
-STINE

Relaxing day

Hei!

Ja da var det søndag igjen! Dagen før skolestart.... uff, hater tanken på at det er skole imorgen.. men jeg skal ihvertfall nyte dagen idag! Idag stod jeg opp halv ti, litt tidligere enn vanlig for å få sove ikveld. I hele dag har jeg bare gjort ingenting, og det skal jeg fortsette med til klokken 6, for da skal jeg på dansing. Så dette blir en avslappende dag foran tv'n. 


// canon 600D

Nå skal jeg bare fortsette min avslappende dag, så sees vi imorgen :)

-STINE

 

Today the Thursday

Heii!webcam ftw!

Sitter nå bare her og føler meg nydusjet. Har akkurat dusjet og venter på "Torsdag kveld fra NYDALEN!" Hehe, en god latter før fredag, den siste dagen i uka, hjelper alltid. Skal spise litt nå, sorry for at dette ble et veldig lite innlegg. Skal skjerpe meg! 

-Snakkes babes.

Tv-kveld

Heihei! 

Har akkurat trent i to timer. En time dans også løp jeg bort å spilte kamp, vi vant ;)
I dag er det min tv-kveld. Skal se først One tree hill som går på FEM. Også seinere blir det frusterte fruer og kanskje jeg orker å se Grey's Anatomy også. Dessverre blir det ingen paradise på meg idag, men ser på nettet imorgen :-D


 


random :)

Snakkes :*

Null trening

Heey!

Idag har jeg så vondt i foten at det ble null trening i dag... sykt kjedelig, trenger det virkelig på Mandager!
Nå har jeg dusjet og rydder i bildene mine på pc'en. Klarte selvfølgelig å slette ALLE, så nå gjenoppretter jeg ALLE og må slette de stygge bildene på nytt... fint liv liksom.
Men dagens høydepunkt er PARADISE HOTEL! <3 Glæd mæ.Ser du paradise hotel? 
Snakkes!  

Instagram

Heihei! 

I dag er det fredag og det er den diggeste dagen i uka! AAAHh, sykt deilig.
Men uheldigvis kan jeg ikke sove så lenge, må opp åtte..... jeg skal nemlig spille cup i morgen ;-)) men det blir kos da.

Ja, tilbake til overskriften. Følg meg på Instagram! STINETHO

Ha en fin dag videre! 
Snakkes.
 

todaaaayyy

Heisann! ♥

Nå er påskeferien (uheldigvis) over... har hatt en herlig ferie med venner og familie, men nå er det rett på skolearbeid og treninger. Men se det på den positive siden, det er bare to måneder og en uke til sommerferien! OG DA blir det deilig. 

Nå sitter jeg her og skal snart på trening. Blir litt deilig.


et gammelt bilde av meg som en venninne redigerte ;)) 

JA, jeg skal prøve å fortsette å blogge.. ♥
Snakkes!  


 

Chill

Heihei!

Idag sluttet vi klokken et på skolen også gikk jeg bare hjem og chillet. Nå ligger jeg under dynen i sengen og bare slapper av. Det eneste som gjenstår er å gjøre litt matte. Akkurat nå skyper jeg og henger på facebook. Diggeste dagen i uka unntatt helgen da, såklart.

 


Vi hadde photoshoot. Dette er bare to av hundretusen.


litt latter var det også!

-Snakkes


 

Slitsom Mandag

Heihei! 

Idag har vi hatt tentamen som gikk greit... vet ikke helt hvordan det gikk. Jeg sluttet halv 12, så kom hjem tidlig, også har jeg bare slappet den i dag med Ida. Tror det blir en kald, hard trening senere på meg også. I hate mondays, my life would be so much better without the stupis mondays, sier nå bare jeg. Haha, det var engelsk tentamen og har det vell i meg enda.. 


ser allerede frem til helgen når jeg skal spise snop. 

Jeg tenkte å slenge med mine nyttårsforsett.

* Ikke spise usunt i ukedager, kun i helger.

* Trene regelmessig + gjøre øvelser for ryggen. (sliter med ryggen)

* Bli mer vant til å fly, prøve å bli kvitt flyskrekken. (skal fly to ganger ihvertfall i 2012) 

* Bli mer utadvendt i timene på skolen. Når det ikke er time, snakker jeg hele tiden, men i timen er jeg bom stille og rekker aldri opp hånden. 

* Fortsette å få gode karakterer, holde mote oppe

Det var det, tror jeg. 

-Snakkes!

 

Helgekos hos farmor

Heisann! 
Nå er jeg hos farmor og farfar og koser meg. Mamma, pappa og min lillebror Mathias, skal reise på hytten og stå på ski, men jeg ville heller være hjemme og chille med farmor og farfar <3 KOS det!

Det vi pleier å gjøre er å spise god mat, litt godteri og chips etterpå også stikker jeg på rommet mitt, og er på facebook, mens de pleier å se på tv. Jeg er alltid oppe til langt på natt, og det er jo bare digg! Nå som jeg har begynt igjen, så lurer jeg litt på hva jeg skal blogge om? Har dere noen forslag?

 
bare chiller usminket


digg i gjestesengen hos farmor

-STINE

 

LANGHELG med overnatting

HEII ;) 

Nå har jeg fri resten av kvelden + fredag, lørdag, søndag OG MANDAG! HERLIG <3 så skal jeg ha overnatting av min kjære rebecca <3 

Men akkurat nå sitter jeg her og chiller med min kjære maren :-D


we are sexy <3

SNAKKES, kos dere resten av kvelden ;-D

DANS

Heyhey :) 

Nå skal jeg snart på dansing! Eller det halvannen time til... gleder meg! Vi skal lære en ny dans til en konkurranse vi skal på. GLEDER MEG. Bare digger å danse <3 


skjønnæ

da snakkes vi :-) 

Varm høst

Heey <3 

Dette innlegget er for imorgen pga jeg ikke kan blogge imorgen. HEHE. Har akkurat vært ut, det føltes jo nesten som sommer! Oh my gad! Sykt herliiiiig.


kose dere videre :-) 

-STINE

Søndag

Heyhey!

Sorry for ingen blogging, men har ikke hatt tid... :S men nå er jeg back! imorgen blir det heller ingen blogging fordi da skal pappa laste inn photoshop på den <3 gleder meeeeeg <3 hehehe :-*


vovven <3 TINKY btw ....

Nå skal jeg snart spise frokost og kose meg med restene fra lørdagsnopet med Iselin. Så vi snakkes!

HA DET BRA

Herlig kveld

Heihey <3

Har sittet med lekser nå kjempe lenge... men nå forstår jeg det! Har en prøve på fredag i naturfag og en prøve neste uke i tysk... mye. Fått 5-er på min siste, happy! 

Nå sitter jeg her nettopp dusjet etter dansetrening! (LOVE DANS) Vi skal opptre foran maaaange folk i Grieghallen på Fredag. GRUER og GLEDER meg! 


venter på Grey's Anatomy som begynner 21:40 på TV2. Anbefaler å sjekke det ut, jeg er helt hekta! Det handler om folkene på sykehuset's liv på sykehuset og hjemme. love it.

snakkes ;-*****

Bloggings igjen

Heyhey! 

Nå er designet ferdig, mangler bare noen små ting, men det tar jeg senere. Så det begynner jeg å blogge og som sikkert alle vet så blir jeg kjempe glad for hver eneste kommentar og leser hver eneste en. På kommentarer som har noe med innlegget å gjøre som f.eks hvis jeg har må-gjøre-video og de kommenterer "Du må synge" så kommenterer jeg tilbake, men hvis det bare blir slik som "fin blogg" så gidd jeg ikke :) Just sayin. 


tehe, random

-Snakkes :-)))

Chillæ tirsdag

Heeeihei ! :) 

Nå chiller jeg med julie, tre-menning <3 Vi lager boller og det er kjempe nam.... gleder meg til de er ferdig. Nå hører vi på musikk og henger på facebook :) sånn er min dag! 


vennen :-*

SNAKKES 

Klar for dans

Hei, dette blir bare et raskt innlegg, siden nå stikker jeg på dansing! Må stikke! Blir KANSKJE gjesteinnlegg i noen dager nå av MAREN <3 

-hade !

Sengen er her!

Heihei! 

Nå er sengen min her, har ventet i to uker :) Nå blir det herlige netter og ingen liten reiseseng, haha. Blir deilig, gleder meg til jeg skal legge meg.


kooos 


FORNØYD :) 

Nå skal jeg tenke ut fin klær til imorgen, skal i bursdag til min kjære. Snakkes <3

 

The day

Hei! 

Idag sluttet vi kl et på skolen, så var deilig. Hadde bare to lekser, så ble fort ferdig. Jeg koste meg med MALIN idag. Kjempe kos og mye latter!


piis ! 

hehe, vi så på "Kongen av Queens" også spiste vi iiis! naaam <3

men nå må malin hjem for hun skal jogge en tur.. <3 snakkes!
 

Slapper av

Heihei ! 

Idag har vært en kjempe lang dag. Tidlig opp, kl 7, ventet på bussen i 20 minutter, vært på skolen helt til kvart i tre, hjemme, kvart over tre, gjort lekser og spist middag og vært litt på facebook til kl halv 6... og nå skal jeg bare slappe av resten av denne kvelden. Som kommer til å bli lang.

slapper av... 
sitter å slurper flere glass.. :) 


"I love school" yea, right.. 

chiller videre, chilles!

Fixet rommet

Heihei :D 

Nå skal jeg vise dere hvordan rommet mitt var før og hvordan det er no. Hehe .. 

sminkefri, og ready for oppussing. 

før, og imens jeg holder på å ta kasser opp på loftet

under rydding .. 


bruker bare reiseseng til min nye seng kommer :) 


sånn ! 

Hehe, kommer kanskje et innlegg senere! snakkaas :*

The day

Heei ! 

Idag har jeg vært hos legen å tatt blodprøve, herregud hater det! Men, nå er det heldigvis over og jeg skal ikke tenkte mer på det. Skal ut å shoppe litt med mamsen, hehe, trenger nye skoleklær, vettu! 


bare et gammelt bilde fra vinter ! 

spiller tetris nå, så snakkes .

Torsdag

Heihei ! 

Nå er det bare 45 minutter til jeg skal på fotballtrening. Den begynner halv 5 og slutter 6, den pleier å begynne 4, men aner ikke hvorfor vi skal begynne en halv time senere ;) den første halv timen blir det hard jobbing, vi jogger i skogen også når vi kommer til en bakke så skal vi løpe opp og ned. Den siste timen tror jeg vi bare skal spille fotball. ready for practise! I love london ! 

Så etter en deilig dusj etter treningen, så skal jeg bare chille ! 

snakkes :*

 

Vafler til frokost

Heihei <3

har akkurat laget vafler til pappa til frokost! haha, fikk så lyst så jeg gikk en tur på butikken rundt 10-tiden med min lillebror så kjøpte vi vaffelrøre og hversin is. Pusen koste seg når han NØT den deilige vaffel-lukta <3naam ferdig og klar for breakfast!

snakkas! 

Kjerpet meg nå

Helloen <3

Skal begynne å blogge igjen :) PROMISE :*

Har hatt en utrolig deilig ferie i Kroatia sammen med en venninne som heter Julie. Vi har hatt det kjempe kos og gjort masse gøye ting. Skal nå legge ut en del bilder til dere ;)heeh..


juuliee <3


yey Det var ikke så mye FERIE-bilder men litt bilder av Julie og meg :-) <3
Onsdag, strarten på helgen

Heiii <3 :-*'

Idag er det Onsdag og starten på min helg, eller det er jo fordi det er fri Torsdag og Fredag pga helligdag. Nå sitter jeg å koser meg inne i dette stygge været her i Bergen, å det skulle liksom være fint vær og det er storm ute! Haha, jaja, kos her inne med blogging og facebook! 

Har akkurat vært med Malin, Regine & Eline, kjempe kos, vi spiste pizza, snop og drakk brus! Heheh, fin dag <3Bare tok et random bilde :*
LOVE LOVE  

Mandag

Heei :) Nå sitter jeg og krøller håret til mine to bestevenniner, Iselin og Vilde ! :) Har vært en veldig slitsom dag, måtte stå opp 7 for å gå på skolen, og etter det var det rett hjem for å gjøre lekser og så gå på trening.. etter det så ringte de meg og nå sitter vi her å koser oss! <3 :)


Iselin, meg og Vilde (tullekopp) -.- <3

Det var litt fra i dag, ha en fortsatt koslig mandags kveld !!! <3namnam..


Velkommen
Mitt navn er Stine og på denne bloggen får du lese om alt fra venner og familie til sko og hår! Håper du liker det du leser! ;-)

Kategorier


 • Blogg
 • Fritid
 • Gjesteblogger
 • Hot or Not
 • Hverdag
 • Hår&sminke stiler
 • Ikke bra.
 • Inspirasjon
 • Jeg dømmer
 • Konkurranser
 • Make up/Skjønnhet/Hud
 • Min dag!
 • Min mening
 • Mine kjøp
 • Mote
 • Musikk
 • Måndens
 • Om meg
 • Outfits!
 • Ukens
 • Videoblogg • Arkiv


 • Oktober 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • Lenker


 • blogg.no
 • Få din egen blogg! • Design


  Designet er laget av Loves Pictures.
  hits