Onsdag

Heihei ! 

Idag har jeg bare gjort to lekser med min kjære Iselin hos min kjære farmor og farfar! Vi koste oss der og, nå er det ingen lekser for resten av uka.. deilig :* Farmor lagde vafler og vi var litt på facebook, herlig onsdag uten trening og kamp. :) 

random, hehe gammel sløvt bilde!

hehe, snakkast !

Hvem kler kjolen best?

Heihei, nå øver jeg til prøve, så det blir bare et kort innlegg.

HVEM KLER KJOLEN BEST?

Hvem kler denne kjolen best? Vanessa Hudgens eller Paris Hilton

Emma roberts vs Heidi klum?

Sophia Bush vs Khole Kardashian

Mine meninger; 

*1 Vanessa Hudgens 

*2 Heidi klum 

*3 Sophia Bush 

Hva syntes du? 

Lekser, lekser og trening og lekser

Heihei ! 

Som du ser på overskriften så er det eeeeeeeeevig med lekser.... -.- og det verste av alt er at vi har mer lekser enn de andre klassene... så jeg bare sier: Peace, we don't need homework! LOL, kjeder meg litt nå, men det var deilig med dusj etter treningen. Holder på med headere, så hvis du vil ha, så bare send bilder til stinedancinggirl@hotmail.com så folks, come on. 

uklart ! 

men whatever, slengte bare inn et oldis bilde. SEYA
snakkes :* 

Ny header og design

Heihei ! 

Har endret litt på bloggen, var ganske lei den forrige headeren. Gikk en tur på youtube og lærte meg å redigere en fin header! Ble ganske fornøyd :) 


random bilde 

Fikk nytt profilbilde også, som jeg ikke er så veldig fornøyd med, men endrer det snart da :) Ville bare ikke ihvertfall ga det forrige ! <3

tar kvelden no, så en tur opp til ida der jeg skal lalle ! :) 

SNAKKES :*

"Babe" is my word!

Heihei :D 

Nå sitter jeg her med mine to bestfriends og vi ser på disney, hehe tegnefilm, digg det <3 Nå er vi på facebook og chatter med Maren <3 vår andre bestevenn <3 vi er fire og kaller oss firkant! hehehe, savner maren :*

Men overskriften sier jo at "babe" er mitt ord, og det er bare fordi jeg skriver det hele tiden på facebook og sånt, jeg sier f.eks heey babe :) hehehhe, har fritids så derfor vet ikke jeg hva jeg skal blogge om, så heheh.


årh, savner brunfargen :'( usminka.. 


ugly me + deilige iselin :


oooooooooog sexye ida ! :D

snakkes :*


 

Tapte kampen

Heihei ! 

Idag har jeg spilt kamp, og vi tapte 7-2 tror jeg, herregud alle var sann STORE og så er jo jeg høyre back så kommer den store spilleren mot meg og jeg bare "hjelp meg! :'(" Hehe, skummelt altså! Men det var ganske jevnt i andre omgang siden da scorte vi 2 og de 2 så, vi kan vel si at vi tapte 1. omgang og uavgjort 2.omgang ;) 


savner sommer :'( 

snakkes :*

Bruno mars, jeg elsker deg!

Heihei !

Har akkurat hatt en slitsom dag med maaange bøker å ta med hjem for å ta bokbind på... pju, sliten! Men så koste jo jeg meg med Maren ! Kjempe kos ! 

koste oss med "the lol cam" på facebook! 

Men, dere lurer sikkert på overskriften? Jo, jeg bare er blitt helt forelska i bruno mars! Å, herregud, han er fin! Ikke sant? Og i tilleg til de nyelige utseende, så har han DEN sangstemmen!! 


Hehe, min bakrunn! Skal lage mye bedre altså, men jeg måtte bare lage kjapt ;) 

 

hører på bruno døgnet rundt ! 

- stine mars 

Chill

Hello :*

Har akkurat vært på min andre dag på ungdomskolen, og vi gikk en liten tur, og er utrolig sliten pga treningen igår og de laaaaange oppover bakkene som vi gikk idag.


chill

skal snart på fotballkamp, og slite enda mer! jaja, sånn er livet :) 

snakkes :*
 

Ready for school

Heihei

Nå er det uheldigvis skolestart.. måtte stå opp halv 7!! *gjesp* pyntet meg litt, ikke så mye, bare vanlig maskara, men litt lys øyenskygge og en fin topp :) 

dårligkvalitethappyyyyy <3

Nå spiser jeg også stikker jeg og tar bussen til ungdomskolen ! 

snakkes :*

Skole imorgen

Heihei ! 

Skal nyte den siste dagen fra og med NÅ.. siden har nettopp spilt kamp i det iiiiiiskalde været. Hehe. Vet ikke hva jeg skal gjøre, kanskje se en film, få besøk eller et eller annet.meg og min skjønne katt ! :D 

snakkes :*

Sminke og produkter jeg bruker

<3

Stripet håret

Heihei ! 

Har stripet håret mitt enda blondere.. jeg har egentlig veldig lyst å være brunette, men jeg vet ikke om jeg kler det, så prøver å lete etter et program hvor jeg kan se hvordan jeg er med det. Hehe, men så har jeg vært i bursdag idag, kjempe kjekt. 


kjolen så kanskje litt oppblåst ut, men den var bare sånn. 

jaee, vet ikke hva jeg skal i morgen.. får vel finne på noe <3 prøver foressten å laste inn en video, men det tar jo år og dager! ;O velvel, får vel fortsette å prøve.

snakkes :*

Torsdag

Heihei ! 

Nå er det bare 45 minutter til jeg skal på fotballtrening. Den begynner halv 5 og slutter 6, den pleier å begynne 4, men aner ikke hvorfor vi skal begynne en halv time senere ;) den første halv timen blir det hard jobbing, vi jogger i skogen også når vi kommer til en bakke så skal vi løpe opp og ned. Den siste timen tror jeg vi bare skal spille fotball. ready for practise! I love london ! 

Så etter en deilig dusj etter treningen, så skal jeg bare chille ! 

snakkes :*

 

Jeg drømte at pusen var i himmelen

Heihei !

Som du ser på overskriften, så drømte jeg at pusen var død! ;O skummelt. Rett etter dette innlegget skal jeg løpe ned og hente pusen opp her. Hehe ;) 


<3 

foresten, så er jeg mye bedre i ryggen, så tror nok det går greit når jeg skal på konserten idag ;) skal stå opp nå og spise og ordne meg, tror jeg må dusje, så, får nok gjøre det!

 

snakkes :*


SMERTE

Hei . 

Kommer ikke til å blogge idag, så dette er bare et kjapt innlegg. Har fryktelig vondt nederst, helt til venstre i ryggen. Au, gjør helt sykt vondt, og jeg som skal på rihanna konsert! ;'( 

-ctiine

Isadora-konkurranse

Meld deg på du også!
Du kan vinne en maskara fra Isadora. 200 blir delt ut. 

 

isadorasample

Snart Rihanna-konsert

Heihei ! 

Kom bare plutselig på at det snart er rihanna-konsert og jeg kjedet meg, så det skader vel ikke å blogge om det?! <3 Jeg ELSKER rihanna og det har jeg gjort siden hun slapp ut sangen "Russion Rolette" eller hva nå den heter. 


happy face! 

hehe, er litt trøtt så god kveld! 

snakkes :*


Søndag er en slappe-av dag

Heeey 

Overskriften sier vel alt ! Har bare slappet av og chillet med gårsdagens snop.. heheh. Har akkurat vært i middagsbesøk med familien, og vært på en tur med hundene til mormor. 


Her er en av de skjønne gullungene.hehe, tatt med "the lol cam" på facebook :) 

Resten av den kjedelige dagen skal jeg vel bare chille, hvis ikke noen av vennene mine ringer, avslar aldri når skjønningene mine ringer! :-) 

snakkes :*


Tetis er gøy

Oh mama,mama,mama! I just shot a man down.... 

Heii ! 

Har kjedet meg veeeldig for tiden, og da spiller jeg tetris! Det er jo kjempe gøy ... <3 Hehe, er faktisk i rank 34, så jeg er veldig hektet. Tehe. <3 i <3 tetris :-) 

snakkes :*

The day

Heeei 

Idag har jeg vært i byen med venninne mine! Vi koste oss kjempe mye. Nå skal jeg snart vaske bade, som er kjedelig.. well, sombody have to do it . snakkes :*

Teltur

Heihei !

Idag har jeg vært på teltur med fire jenter. Vi lå på trampolinen, og det var veldig trangt. Nå er jeg og venninnen min Maren gått inn for å spise frokost. *GJESP* er kjempe trøtt. PUSEN MIIN. hadde ikke bilder fra telturen, sorry .. <3

snakkes :*

Videoblogg :-D

video:min film

Hehe, jeg hadde fritids idag, har kjedet LIVET AV MEG!  ehe

snakkes! :D

Det gjør meg forbanna...

Heisann :) 

Dere lurer sikkert på overskfifta?? Jo, nå skal jeg si dere det.  MOBBING. Mobbing, gjør meg forbanna. Nå når jeg logga inn på facebook så ser jeg det med en gang jeg leser siste nytt. Jeg skal ikke nevne navn i denne situasjonen, men jeg skal forklare det. Tenk deg at du er litt sånn rar, har rart hår og rart utseende. Også står det på en annen sin status: Skal treffe den utrolig søte >DITT NAVN< idag! gleder meg <3<3<3<3  Men du VET jo at du ikke er så søt, og du kjenner knapt den personen, og du er tagget. Og selfølgelig er det rundt 8 stykker som liker!! Jeg snakker ikke om meg, men jeg snakker om en jeg kjenner, men hun selv forstår ikke at dette er mobbing hun bare kommenterer statusen og skriver: Hæ? Vi har ikke planer sammen, har vi? :) :)  Jeg får vondt inni meg når jeg ser dette. De som ser dette, og har gjort noe lignende, bør angre. -Stine

Skjorte

Heii ! 

Har kjøpt meg skjorte for noen dager siden. Den kostet 150 ,- og er fra BikBok til de som lurer! 

dårligwebcamera.com -.-

seya

If you never dare, you never know how it felt

Heeei bloggen :*

Igår var jeg i byen med Iselin, vi skulle møte noen vi var på danseskole med. Det var kjempe koselig! Først gikk vi å shoppet litt, alle sammen kjøpte noe på BikBok. Litt senere etter det så gikk vi å spise på Dolly Dimpels, hehe, spiste et stykke ...pusen min! 

ja, det var ihvertfall en kjempe fin dag ! Litt senere skal jeg få besøk av Maren <3 

hadebra :*

vært på tur

Hello !

Nå har jeg akkurat vært på tur med en venninne. På turen hadde vi med oss tinky og tuva, som er to hunder som tilhører mormoren min. ;) Det var veldig koselig! Akkurat nå så sitter jeg og venter på at Julie skal bli ferdig i dusjen, så turer jeg opp til henne.yoo 

hehe.. ja uansett så skal jeg ordne det stygge, fette, blonde håret mitt -.- hater deeet! skulle ønske jeg kunne ha tykt og brunt hår.. men får jeg lov?! NEI. Skipt. 

snakkaaaas <3

 

Heia Brann

Heeei <3

Idag har jeg vært på Brann-kamp, det ble uavgjort. De ligger nå på tredje plass ;) Akkurat nå driver jeg med facebook og henger opp klær som er døds kjedelig! Menne, skal bare chille resten av kvelden med chat på face. just 2 picturesss <3 

haade!


sorry

Hei :) 

har ikke blogget på veldig lenge, så sorry! :)
ville bare minne dere på innlegget under !


random 

snakkes !

Skal ha må-gjøre-video

heeei <3

Jeg og Maren skal ha mågjørevideo!! så det er bare å komme med mange forslag til hva vi kan gjøre :)  haha, så bare kommenter i vei! 

 

haha, watseland <3 maren og meg ^^ 

snakkeas <3Vafler til frokost

Heihei <3

har akkurat laget vafler til pappa til frokost! haha, fikk så lyst så jeg gikk en tur på butikken rundt 10-tiden med min lillebror så kjøpte vi vaffelrøre og hversin is. Pusen koste seg når han NØT den deilige vaffel-lukta <3naam ferdig og klar for breakfast!

snakkas! 

Takk for spørsmål, video kommer snart

Heii <3

tusen takk for spørsmål, videon til spørsmålsrunden kommer snart. har allerede laget den, men har tenkt å prøve å redigere og litt sånn.. den varte i over 15 minutter! :O haha.. men du får se så mye du orker. 

Uansett så imorges FØR jeg gikk å badet, som faktisk var veldig kaldt, så var det et pigsvin utenfor.

haha, vet ikke hvorfor det ble stor skrift! ^^


så skjønt !Ha en fortsatt fin kveld! 

skal gå å bade

heyhey! 

nå venter jeg på bestevenninna mi som skal komme også skal vi møte to andre som vi skal gå å bade med, blir deilig i kaldeværet -.- vi håper på bedre vær, SKAL uti! 

heh.. <3sitter i bikini! 

hehe, snakkes! kommer mest sannsynlig til å svare på spørsmålsrunden idag, tusen takk for alle spørsmålene!! :D

Kom med flere spørsmål

Heiheii :)

Jeg trenger flere spørsmål. gjerne 20 til eller noe så blir det sikkert en video på 5 minutter.

Akkurat nå sitter jeg her med Frida, en venninne av meg.Hun er en ond djevel og jeg er som vanlig den SNILLE engelen!

Ja, nå skal vi snart få besøk av en som heter emma og da skal vi kose oss med is! Sandwich by the way. :-)

Q: Hva har du gjort i dag da?

Velkommen
Mitt navn er Stine og på denne bloggen får du lese om alt fra venner og familie til sko og hår! Håper du liker det du leser! ;-)

Kategorier


 • Blogg
 • Fritid
 • Gjesteblogger
 • Hot or Not
 • Hverdag
 • Hår&sminke stiler
 • Ikke bra.
 • Inspirasjon
 • Jeg dømmer
 • Konkurranser
 • Make up/Skjønnhet/Hud
 • Min dag!
 • Min mening
 • Mine kjøp
 • Mote
 • Musikk
 • Måndens
 • Om meg
 • Outfits!
 • Ukens
 • Videoblogg • Arkiv


 • Oktober 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Januar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • Lenker


 • blogg.no
 • Få din egen blogg! • Design


  Designet er laget av Loves Pictures.
  hits